Vánoční kachna s nádivkou

Na nádivku: 1 rohlík, 2 vejce, 50g pečených kaštanů, 50g žampiónů, 20g cibulky, 20g másla, můžeme přidat i sušené ovoce. sůl, pepř, petrželka, perníkové koření 1. Rohlík nakrájený na kostičky si v misce smícháme s vejcem, kaštany a na másle orestovanou cibulkou, okořeníme a necháme...

Diskuze

2 komentáře

    j
    jenetka

    Souhlasím, spíš na jindy, než na Vánoce.

    l
    Lucka258

    Nevím,zda bych si dělala kachnu na Vánoce..přijde mi to docela těžké jídlo na to, kolik toho o Vánocích snímě všichni..

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist