Vánoční čaj

Voní vám rumový čaj? Nabízíme vám recept na nealkoholickou verzi pro mrazivé předvánoční večery…

Potřebujeme:
– černý čaj
– cukrářské rumové aroma
– pomeranč či citron
– med či hnědý cukr

Do klasicky připraveného černého čaje přidáme kapičku cukrářského aroma, osladíme a dochutíme pomerančovou či citronovou šťávou…Pijeme horké….

A ještě jeden extra tip na závěr
Pokud seženete pomeranče bez chemického ošetření, zkuste je nakrájet na kolečka a usušit na topení stejně jako pro dekorační účely. Vzniknou voňavé „křížaly“, které se hodí jako jedlá ozdoba přesně do vánočního čaje. Dobrou chuť!

28.11.2007 12:00| autor: Renata Petříčková

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist