Vanilková zmrzlina z vanilky a ovocná z ovoce? Zapomeň! Máš vůbec tušení, co lížeš?

30 fotografiíČeská a světová kuchyně

Také miluješ zmrzlinu? Smutnou zprávou je, že ve většině případů její kvalita silně pokulhává a vlastně nejde o pravou zmrzlinu, ale o směs chemikálií a vody. Pokud chceš skutečně pravou a nefalšovanou zmrzku, budeš si ji muset připravit sama,...

Diskuze

5 komentářů

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Tak proč je ta točená, tak drahá, když je to samá chémie ?

    i
    ivanka294

    známý si pořídil domácí zmrzlinovač a nemůže si to vynachválit

    z
    z.slunicko.z

    Chemie je snad už všude. Zmrzlinu miluji a proto nejspíš budu uvažovat o domácí výrobě.

    s
    Stanislav Brázdil

    To je fakt. Aspoň ví, co v ní je.

    nova2

    Se zmrzlinou to je stejná lež jako s jinýma potravinama.

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist