Valašská kyselica s klobásou a slaninou

Uvaříme zelí s kmínem, v druhém kastrolku uvaříme brambory, bobkový list, sůl, pepř, sušené houby, nové koření, kmín a byliny. Když jsou brambory měkké, vyndáme bylinky a vše slijeme dohromady. Na másle osmažíme cibuli, klobásu, anglickou slaninu a nakonec přidáme ještě dvě lžíce hladké...

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    tahle mňamina je skvělá na Nový rok nebo po jakékoli oslavě

    h
    helenadon

    valašskou kyselicu jsem jedla v hotelu Soláň

    m
    maruskaji

    Tahle patri u nas v rodine mezi favority.

    h
    Hoja

    tu mám ráda

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist