Uzeniny a červené maso zvyšují riziko rakoviny

1 fotografienemoci

Další americká studie prokázala, že častá konzumace červeného masa a uzenin značně zvyšuje riziko rakoviny tlustého střeva a plic. A prokazují to i statistická čísla.

Diskuze

2 komentáře

    s
    sotek

    taky už nevím, co bychom měli jíst, rakovina může být snad ze všeho

    k
    krockovapavla

    Dneska rakovinu můžeme dostat už zčehokoliv:)

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist