Uzené maso s povidlovou omáčkou

Opranou uzenou krkovičku vložíme do horké vody a uvaříme. Vařené maso vyjmeme a ve vývaru z uzeného masa rozvaříme sušené švestky. Rozpustíme máslo, přidáme hladkou mouku a připravíme světlou jíšku, kterou zalijeme vývarem z uzeného masa a rozvařených švestek a za stálého míchání vaříme tak dlouho,...

Diskuze

4 komentáře

    g
    glady

    ZAjímavý recept. Určitě vyzkouším, Třeba se ujme i u nás.

    x
    xxkouckaxx

    Uzené maso s povidlovou omáčkou – povidlovou omáčkou jsem ještě nedělala ani nikdy nejedla

    x
    xxkouckaxx

    musím se přiznat , že tuhle chuť si neumím představit

    k
    krockovapavla

    Tato kombinace je podle mě úplně hrozná.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist