Uzené maso s křenovo-mandlovou omáčkou

V kastrolu rozpustíme máslo, přidáme mouku a za stálého míchání připravíme světlou jíšku. Nepřestáváme míchat a postupně přiléváme vývar. Osolíme, promícháme a povaříme zhruba 20 minut, dokud omáčka dostatečně nezhoustne. Poté zalijeme smetanou, podle chuti dosladíme a dosolíme. Nakonec přidáme najemno nastrouhaný křen...

Diskuze

6 komentářů

    g
    glady

    Tento recept ještě neznám. Zajímavý, třeba ho vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    Uzené maso s křenovo-mandlovou omáčkou – to bude bašta !

    x
    xxkouckaxx

    paráda – křenovo-mandlová omáčka , to zní naprosto skvěle

    k
    karkulkaa

    to može byt zaujímavá chut, rada by som ochutnala, tak vyzkouším.

    a
    aknela11

    dala bych si, ale moje děti křen neee

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist