uzene-maso-na-zampionech.jpg

Uzené maso na žampiónech s kmínem

Na rozpuštěném másle osmahneme žampióny nakrájené na plátky. Na pekáč dáme plátky masa, osolíme, opepříme, okmínujeme, posypeme žampióny a dáme péct. Jako příloha se hodí brambory.

Diskuze

4 komentáře

    l
    lucik21

    Uzené maso mám ráda a na žampionech vypadá moc dobře

    b
    Bobina1

    Uzené maso na žampiónech je jistě dobré.

    s
    stana1

    Může být jakékoliv maso na žampionech.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist