Uzená kroupovka z Podjavoriny se zeleninou

Suroviny

uzené koleno
voda
1-1,5 l
mrkev
petržel
celer
petrželová nať
česnek
6 stroužků
větší cibule
1 ks
nové koření
celý pepř
majoránka
brambory
4 ks
kroupy
35 g
sůl

Postup přípravy:

Maso s kulatým kořením uvaříme do měkka, scedíme a z vývaru děláme polévku. Vložíme nakrájenou zeleninu a chvíli povaříme. Potom přdáme oloupané na kostky nakrájené brambory a vaříme je ve vývaru do měkka. Kroupy uvaříme zvlášť a vložíme do hotové polévky. Polévku dochutíme solí. Na závěr přidáme rozetřený česnek a majoránku.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist