Uzená kroupovka z Podjavoriny se zeleninou

Suroviny

uzené koleno
voda
1-1,5 l
mrkev
petržel
celer
petrželová nať
česnek
6 stroužků
větší cibule
1 ks
nové koření
celý pepř
majoránka
brambory
4 ks
kroupy
35 g
sůl

Postup přípravy:

Maso s kulatým kořením uvaříme do měkka, scedíme a z vývaru děláme polévku. Vložíme nakrájenou zeleninu a chvíli povaříme. Potom přdáme oloupané na kostky nakrájené brambory a vaříme je ve vývaru do měkka. Kroupy uvaříme zvlášť a vložíme do hotové polévky. Polévku dochutíme solí. Na závěr přidáme rozetřený česnek a majoránku.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist