krkovice.jpg

Uzená krkovička se zeleninou a chřestem

Nejprve uzenou krkovici uvaříme doměkka, po vychladnutí ji nakrájíme na plátky. Z oloupaného chřestu odkrojíme dřevnaté konce, výhonky dáme vařit do přiměřeného množství mírně osolené vody, přidáme 1 lžičku cukru, vaříme 15 minut, pak je vytáhneme a necháme důkladně okapat. Plátky uvařené...

Diskuze

1 komentář

    l
    lucik21

    Uzenou krkovičku se zeleninou bych si hned dala

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist