Úžasná kuřecí játra se slaninou
Kuřecí jatýrka jednotlivě zabalíme do plátků anglické slaniny a upevníme párátky. Naskládáme do zapékací misky a pečeme v předehřáté troubě až slanina zrůžoví. Zapékací misku nemusíme vymazávat, játra nesolíme, při pečení přijmou chuť slaniny. Podáváme s vařenými brambory, tatarskou omáčkou a hlávkovým salátem.
Je to jednoduché, rychlé a navíc pro mě jako dělané – mám ráda vnitřnosti.
Mňam, to určitě bude dobré. Vyzkoušíme, uvidíme.
Úžasná kuřecí jatýrka,na tenhle způsob můžou být výborná.
Úžasná kuřecí jatýrka – tak to by mohlo chutnat našemu tatínkovi !
Játra nemám vůbec ráda, je to velmi nechutné.
To musí být opravdu výborné. Vyzkouším
tak takový recept jsem ještě nikdy neviděla – ty játra vypadají skvěle !
kuřecí játra moc nekupuji a tohle vyzkouším..