Úžasná kuřecí játra se slaninou

Kuřecí jatýrka jednotlivě zabalíme do plátků anglické slaniny a upevníme párátky. Naskládáme do zapékací misky a pečeme v předehřáté troubě  až slanina zrůžoví. Zapékací misku nemusíme vymazávat, játra nesolíme, při pečení přijmou chuť slaniny. Podáváme s vařenými brambory, tatarskou omáčkou a hlávkovým salátem.

Diskuze

10 komentářů

    j
    jenetka

    Je to jednoduché, rychlé a navíc pro mě jako dělané – mám ráda vnitřnosti.

    g
    glady

    Mňam, to určitě bude dobré. Vyzkoušíme, uvidíme.

    d
    Daniela76

    Úžasná kuřecí jatýrka,na tenhle způsob můžou být výborná.

    x
    xxkouckaxx

    Úžasná kuřecí jatýrka – tak to by mohlo chutnat našemu tatínkovi !

    k
    krockovapavla

    Játra nemám vůbec ráda, je to velmi nechutné.

    z
    Zuzana2403

    To musí být opravdu výborné. Vyzkouším

    x
    xxmilixx

    tak takový recept jsem ještě nikdy neviděla – ty játra vypadají skvěle !

    a
    aknela11

    kuřecí játra moc nekupuji a tohle vyzkouším..

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist