utopenci_2.jpg

Utopenci s cibulí a hořčicí

Očistíme si cibuli, kterou opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme na tenká kolečka. Pokud se nám rozpadnou, vůbec to nevadí. Připravíme si lák z octu, vody, koření a cukru. Ten přivedeme v hrnci k varu a krátce povaříme, cca 10 minut. Odstraníme z plotny a necháme vychladnout. Buřty si...

Diskuze

2 komentáře

    l
    ladouch

    Utopence máme rádi, ale dělám je trochu jinak.

    j
    jankac

    Utopenci mi nechutia.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist