Umělá sladidla – mýty a fakta

1 fotografieVše o zdraví

Jsou nebezpečná a rakovinotvorná? Máme pro vás odpovědi a ještě něco navíc kolem alternativ slazení.  

Diskuze

6 komentářů

    Hanuliinka

    Já užívám nízkokalorické sladidlo SlaDIA, je vhodné jak pro diabetiky, tak pro lidi, kteří chcou omezit příjem cukrů, jako já. Nemůžu si ho vynachválit, jedna tableta je jako jedna kostka cukru a chuťově je s cukrem opravdu srovnatelná.

    x
    xxkouckaxx

    Umělá sladidla se u nás používají jen při vaření nálevu na okurky !

    z
    Zuzana2403

    Zajímavý článek, já používám sladidlo Cologran a teď už budu hledat jen s koncovkou ol. Díky za radu.

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist