Tvarohové halušky se zelím

Zelí podusíme na části tuku do měkka. Na části tuku usmažíme drobně nakrájenou cibuli, prolisovaný tvaroh rozmícháme s moukou, 30 g tuku, vejcem a solí. Těsto zavaříme přes haluškové síto nebo hrubé struhadlo do vroucí osolené vody. Po několika minutách varu scedíme....

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Halušky s tvarohovou chutí a kysaným zelím – zajímavá kombinace

    k
    krockovapavla

    Tvarohové halušky jsou opravdu moc dobré.

    r
    roupicek1

    vypadá to moc dobře,určitě zkusíme taky

    m
    Marie1945

    Halušky mám ráda,ale radši s mákem..

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist