tzatziki.jpg

Tvaroh se salátovým okurkem

Okurku nastrouháme, osolíme a chvíli necháme stát, aby pustila vodu. Tvaroh smícháme se smetanou, prolisovaným česnekem a zhruba lžící olivového oleje. Osolíme, opepříme, přidáme 1 – 2 lžíce nasekaného kopru a podle chuti trochu octa, případně ještě cukru. Promícháme s okurkou, vychladíme a podáváme.

Diskuze

9 komentářů

    m
    martinnatr

    dělám podobné, ale nedávám česnek

    j
    jankac

    Tzatziki som zatiaľ doma nerobila, občas si ich kupujeme v Lidli. Ale domáce môžu byť lepšie.

    g
    glady

    tzaziki je skvělá osvěžující záležitost. I když nejraději bych si je dala v Řecku

    l
    lidka2

    Každý ho samozřejmě dělá podle trošku odlišného receptu. Mám kamarádku, která ho má přímo z Řecka od příbuzných a kupuje na něj jedině řecký jogurt.

    v
    viki11

    Zdravé a chutné tzatziki připravuji poměrně často. Záleží na chuti strávníků.

    l
    lucik21

    tzatziki jím bohužel jen já, takže si ho dělám jen občas

    b
    Bobina1

    Tzatziki jsem ještě nedělala. Recept se mě líbí.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist