foto_1.jpg

Tuňákový salát s cizrnou a bylinkovou bagetou

Jablko a uvařený celer nakrájíme na kostky a smícháme s vychladlou vařenou cizrnou. Přidáme tuňákový krém Rio Mare Paté, bílý jogurt, koriandr a sůl. Vše řádně promícháme a nakonec přidáme tuňáka Rio Mare. Lehce spojíme. Příprava bylinkové bagetky: Bagetku podélně rozkrojíme a potřeme fáší z másla,...

Diskuze

5 komentářů

    r
    relaxb

    Dělám s kuskusem. Toto zkusím taky.

    m
    martinnatr

    tohle bude hodně dobrý a zdravý

    j
    jankac

    Tuňákový salát s cizrnou a bylinkovou bagetou tak to je výborná pochúťka.

    l
    lucik21

    Tuňákový salát s cizrnou vypadá dobře, vyzkouším ho

    e
    Elisa19

    Tuňáka miluji tak tento recept určitě vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist