Tuňákový salát s cizrnou a bylinkovou bagetou

Suroviny

tuňák v olivovém oleji Rio Mare
300 g
tuňákový krém olivovém oleji Rio Mare Paté
50 g
bílý jogurt
100 g
jablko
200 g
cizrna
300 g
celer
180 g
koriandr
25 g
máslo
100 g
česnek
15 g
petrželová nať
25 g
bagetka
5 ks
sůl
10 g

Postup přípravy:

Jablko a uvařený celer nakrájíme na kostky a smícháme s vychladlou vařenou cizrnou. Přidáme tuňákový krém Rio Mare Paté, bílý jogurt, koriandr a sůl. Vše řádně promícháme a nakonec přidáme tuňáka Rio Mare. Lehce spojíme. Příprava bylinkové bagetky: Bagetku podélně rozkrojíme a potřeme fáší z másla, koriandru, petrželky a soli. Opečeme nejlépe v salamandru. Salát klademe na talíř, který doplníme bylinkovou bagetkou.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.12.2013 9:53| autor: Gabriela Kinkorová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist