Tukožroutská zeleninová polévka

Suroviny

sůl
mrkev
1 kg
pepř
hlávka zelí
zelená paprika
2 ks
cibule
6 ks
loupaná rajčata
plechovka
zeleninový vývar
1-2 kostky

Postup přípravy:

Zelí bez koštálu a papriky nakrájet na menší proužky, mrkev na plátky, cibuli na kolečka a to vše dáme do velikého hrnce a napustíme vodu tak, aby všechno bylo pod vodou a dáme vařit. Když se voda zače vařit, zmírníme plamen a vaříme dál.

Mezitím rozmačkáme rajčata, pokud máme čerstvá, sloupneme je ze slupky a nakrájíme na jemno. Zeleninový vývar a rajčata i s nálevem přilijeme do hrnce a polévku ještě dovaříme. Dochutíme solí slabě a pepřem podle chuti.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist