Triořezy
Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Žloutky třeme s vodou, moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem do hustší pěny. Postupně vmícháme mouku s práškem do pečiva, olej a sníh z 5 bílků. Vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Hned zaléváme tenkým pramínkem horkého pudinku po plechu. Pečeme v předehřáté...
Děkuji za recept, ráda vyzkouším zase nový druh moučníku 🙂
Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.
moc dobrý moučník, dělám ho celkem často a je vždycky hned snědený. mám pocit že tento recept už tu je ale pod jiným názvem 🙂
Také vyzkouším musí to být dobrota.
tohle je vyloženě hříšně skvělá dobrota , je to kalorická bomba , ale šlak to vzal !
Zajímavý tip na dobrý moučník, určitě stojí za to vyzkoušet, když bude mít úspěch možná se pak k němu budeme vracet :-))
Nic špatného v receptu není,ani nevypadá náročně.Brzy se do něj pustím.