Tříchlapé maso se sýrem a česnekem

Maso nakrájené na větší kousky a zbavené kostí naložíme do česneku a soli. Poté je obalíme ve strouhance, kterou předtím smícháme s nastrouhaným sýrem. Obalené kousky poté namočíme ve vajíčku a prudce je osmažíme. Připravíme si zapékací mísu, do které naskládáme maso společně...

Diskuze

17 komentářů

    p
    Pepino

    Vypadá to jako mňamka, vyzkoušíme ☺

    j
    jankac

    Tříchlapé maso se sýrem a česnekem je dobrota.

    j
    jenetka

    Je to dobré, jen my upřednostníme bez nakládání.

    l
    lidka2

    název receptu je super a moc se mi líbí, určitě vyzkouším!

    b
    Bobina1

    Tříchlapé maso opravdu moc zajimavý název.

    x
    xxkouckaxx

    Kuře nebo králík v úpravě pro těžkou váhu – tohle vypadá moc dobře !

    l
    lucik21

    dobrá inspirace, určitě brzy vyzkouším

    k
    krockovapavla

    Tohle mě opravdu zaujalo a proto rozhodně vyzkouším.

    z
    Zuzana2403

    Tříchlapé maso – tento recept vypadá dost dobře, mám inspiraci na sobotní oběd.

    x
    xxmilixx

    tenhle recept opíšu manželovi a jsem zvědavá jak se s ním pochlapí !

    a
    aknela11

    maso – zajímavý název – bude zítra k obědu

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to skvěle – už vidím jak to baštíme večer na posezení

    l
    Lucka258

    Vcelku rychlá minutka.Dobré na rychlou večeři.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist