Tříchlapé maso se sýrem a česnekem
Maso nakrájené na větší kousky a zbavené kostí naložíme do česneku a soli. Poté je obalíme ve strouhance, kterou předtím smícháme s nastrouhaným sýrem. Obalené kousky poté namočíme ve vajíčku a prudce je osmažíme. Připravíme si zapékací mísu, do které naskládáme maso společně...
Vypadá to jako mňamka, vyzkoušíme ☺
Tříchlapé maso se sýrem a česnekem je dobrota.
Je to dobré, jen my upřednostníme bez nakládání.
název receptu je super a moc se mi líbí, určitě vyzkouším!
Tříchlapé maso opravdu moc zajimavý název.
Kuře nebo králík v úpravě pro těžkou váhu – tohle vypadá moc dobře !
dobrá inspirace, určitě brzy vyzkouším
Tohle mě opravdu zaujalo a proto rozhodně vyzkouším.
Tříchlapé maso – tento recept vypadá dost dobře, mám inspiraci na sobotní oběd.
tenhle recept opíšu manželovi a jsem zvědavá jak se s ním pochlapí !
maso – zajímavý název – bude zítra k obědu
vypadá to skvěle – už vidím jak to baštíme večer na posezení
Vcelku rychlá minutka.Dobré na rychlou večeři.