Tříchlapé maso se sýrem a česnekem

Suroviny

kuře nebo králík
1 ks
česnek, sůl
strouhanka, vejce
sýr Eidam, olej, slanina, cibule

Postup přípravy:

Maso nakrájené na větší kousky a zbavené kostí naložíme do česneku a soli. Poté je obalíme ve strouhance, kterou předtím smícháme s nastrouhaným sýrem. Obalené kousky poté namočíme ve vajíčku a prudce je osmažíme.

Připravíme si zapékací mísu, do které naskládáme maso společně s plátky špeku, plátky cibule a zapečeme. Podáváme s brambory.

Dobrou chuť!

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist