Třešňový koláč s drobenkou

Drobenka: máslo 50 g, hrubá mouka 100 g, cukr 100 g Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Z vlažného mléka a kvasnic necháme vykynout kvásek. Do mouky přidáme sůl, cukr, žloutky a vykynutý kvásek. Zamícháme a nakonec vmícháme rozpuštěné máslo. Necháme asi hodinu kynout....

Diskuze

7 komentářů

    i
    ivetinkav

    mňam to vypadá dobře, škoda že už nejsou třešně

    h
    helenadon

    na takto připravené těsto můžeme dát jakékoliv ovoce, které máme právě po ruce

    x
    xxkouckaxx

    kynutá buchta s posýpkou bývá vždycky moc dobrá – jen nevysušit !

    a
    aknela11

    koláč – dělám ho podobně jen obmněňuji ovoce – je to dobrota

    b
    brontik

    je dobrý taky ho peču je výborný když do toho těsta dám heru

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist