tresnove-rozinky.jpg

Třešňové rozinky

Vypeckované třešně prosypeme cukrem a za občasného promíchání je necháme jeden den stát. Poté třešně scedíme a okapané třešně rozložíme na plech. Troubu zapneme na minimum (50 °C), zcela nedovřeme a za občasného míchání třešně zvolna sušíme. Suché třešně uložíme do sklenic a dobře...

Diskuze

6 komentářů

    Tereza

    Velice zajímavý nápad. Vůbec by mě to nenapadlo, že s třešní můžu mít rozinky :-). Jinak tedy nakupuji rozinky. Hodně záleží na kvalitě rozinek. Moc rádi je jíme ve štrůdlu i bábovce 🙂

    j
    jankac

    Třešňové rozinky ma zaujali. Super nápad.

    g
    glady

    to je super nápad, třešně nám rostou na zahradě tak proč ne

    s
    soffie

    vidím a slyším poprvé, kupuji brusinkové ale tyhle budou určitě lepší….

    l
    lucik21

    Třešňové rozinky určitě vyzkouším

    b
    Bobina1

    Třešňové rozinky – dobrý nápad.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist