Třešňové rozinky
Vypeckované třešně prosypeme cukrem a za občasného promíchání je necháme jeden den stát. Poté třešně scedíme a okapané třešně rozložíme na plech. Troubu zapneme na minimum (50 °C), zcela nedovřeme a za občasného míchání třešně zvolna sušíme. Suché třešně uložíme do sklenic a dobře...
Velice zajímavý nápad. Vůbec by mě to nenapadlo, že s třešní můžu mít rozinky :-). Jinak tedy nakupuji rozinky. Hodně záleží na kvalitě rozinek. Moc rádi je jíme ve štrůdlu i bábovce 🙂
Třešňové rozinky ma zaujali. Super nápad.
to je super nápad, třešně nám rostou na zahradě tak proč ne
vidím a slyším poprvé, kupuji brusinkové ale tyhle budou určitě lepší….
Třešňové rozinky určitě vyzkouším
Třešňové rozinky – dobrý nápad.