Třešňová bublanina podle babičky

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Změklé máslo vyšleháme s částí cukru. Přidáváme žloutky, vanilkový cukr a citronovou kůru. Z bílků a špetky soli ušleháme pevný sníh, do kterého přidáme zbytek cukru. Sníh pak společně s moukou vmícháme do základu. Těsto si vlijeme na plech, třešně...

Diskuze

9 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    bublaniny jsou moc dobré – už se těším ma léto až bude dost ovoce

    b
    Bobina1

    Dělávám, ale třešně dávám nevypeckované.

    m
    MajdaSal

    Na sladké moc nejsem, ale teď je tenhle recept aktuální. Všude je spousta třešní nebo jiného ovoce. Vyzkoušela jsem ho minulý týden a bublanina byla výborná….

    z
    Zuzana2403

    Včera jsem zkusila, třešně mi vyšly na polovinu, zbytek jsem dala zavařené broskve. Výborná.

    l
    Lucka258

    Bublaninu miluji jen ji mám radši s kyselejším ovocem..

    c
    chicquita

    Bublaninu mám ráda s jahodami nebo s třešněmi 🙂

    r
    Reesie

    Miluji třešňovou bublaninu a už jsou i třešínky dobré. Už se těším, až se na ni vrhnu. Chutný recept.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist