treska-na-zelenine-s-fenyklem-352x198.jpg

Treska na zelenině s fenyklem

Zeleninu očistěte, omyjte, kedlubnu a mrkev oloupejte a vše nakrájejte na kostičky. Poduste ji na lžíci másla do poloměkka. Filety omyjte, dobře osušte a pokapejte citronovou šťávou. Rozehřejte 2 lžíce másla a tresku na něm z obou stran opečte. Vejce oloupejte, rozkrojte a vložte do...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist