treska-na-cesneku.jpg

Treska na másle s česnekem

Filé z tresky osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na oleji z obou stran. Pak přidáme na plátky nakrájený česnek, máslo, přikryjeme a dopečeme v předehřáté troubě.

Diskuze

5 komentářů

    nova2

    Vyzkoušeno, jednoduchý recept a je to moc dobré.

    p
    patricia077

    Mám ráda jednoduché a chutné recepty :-)..super

    l
    lucik21

    Treska na česneku vypadá moc dobře

    g
    glady

    klasická úprava ryby…..třeba tresky….

    b
    Bobina1

    Treska na česneku určitě dobrá. Dnes dělám filé na česneku.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist