tramezzino-s-mangem_zdroj-foto-la-lorraine.jpg

Tramezzino s jablky a mangem

Foto zdroj: La Lorraine Jablka oloupeme a rozvaříme v hrnci spolu s oloupaným mangem a skořicí. Směs rozmixujeme na hladké pyré. Tím potřeme tramezzino a můžeme formovat do tvaru rolády nebo trojúhelníkového sendviče. Před pečením na kontaktním grilu potřeme pečivo kouskem másla, aby dezert...

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    Tramezzino s mangem vypadá perfektne. Len neviem, čo je tramezzino.

    m
    martinnatr

    tohle musí být moc dobré, super

    l
    ladouch

    Neznám to, ale bude to určitě moc dobré.

    l
    lucik21

    Tramezzino s mangem vidím poprvé, zkusím ho

    g
    glady

    další velmi zajímavý recept, který jsem dosud neznala

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist