Tramezzino s jablky a mangem

Suroviny

tramezzina
1/5 plátků
jablek
100 g
manga
80 g
másla
20 g
cukru
30 g
mleté skořice
5 g
jablko a snítka máty na ozdobu

Postup přípravy:

Foto zdroj: La Lorraine

Jablka oloupeme a rozvaříme v hrnci spolu s oloupaným mangem a skořicí. Směs rozmixujeme na hladké pyré. Tím potřeme tramezzino a můžeme formovat do tvaru rolády nebo trojúhelníkového sendviče. Před pečením na kontaktním grilu potřeme pečivo kouskem másla, aby dezert získal křupavou kůrku.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.6.2014 12:07| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist