zivanska.jpg

Tradiční živáňská s vepřovým masem, slaninou a klobásou

Všechny suroviny nakrájíme na kousky, přidáme česnek a koření. Promícháme, rozdělíme na porce a zabalíme do alobalu. Pečeme v troubě asi 45 minut.

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    Stará dobrá klasika.

    nova2

    Výborný typ na grilovačku.

    l
    ladouch

    Vypadá to moc dobře, musím vyzkoušet.

    s
    sumka55

    je to výborný oběd, jen podle mě trochu náročnější na přípravu

    b
    Božena Brázdilová

    Tradiční živáňská s vepřovým masem, slaninou a klobásou- recept se mě líbí a vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist