Tradiční živáňská s vepřovým masem, slaninou a klobásou
Všechny suroviny nakrájíme na kousky, přidáme česnek a koření. Promícháme, rozdělíme na porce a zabalíme do alobalu. Pečeme v troubě asi 45 minut.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Všechny suroviny nakrájíme na kousky, přidáme česnek a koření. Promícháme, rozdělíme na porce a zabalíme do alobalu. Pečeme v troubě asi 45 minut.
Stará dobrá klasika.
Výborný typ na grilovačku.
Vypadá to moc dobře, musím vyzkoušet.
je to výborný oběd, jen podle mě trochu náročnější na přípravu
Tradiční živáňská s vepřovým masem, slaninou a klobásou- recept se mě líbí a vyzkouším.