Tradiční živáňská s vepřovým masem, slaninou a klobásou

Suroviny

klobása

2 ks

slanina

100 g

syrové brambory

500 g

cibule

4 ks

česnek

5 stroužků

olej

2 PL

paprika

1 špetka

kmín

1 špetka

pepř

1 špetka

sůl

1 špetka

vepřové maso

500 g

Postup přípravy:

Všechny suroviny nakrájíme na kousky, přidáme česnek a koření. Promícháme, rozdělíme na porce a zabalíme do alobalu. Pečeme v troubě asi 45 minut.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.8.2017 2:00| autor: martule82

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist