Tradiční živáňská s vepřovým masem, slaninou a klobásou

Suroviny

klobása
2 ks
slanina
100 g
syrové brambory
500 g
cibule
4 ks
česnek
5 stroužků
olej
2 PL
paprika
1 špetka
kmín
1 špetka
pepř
1 špetka
sůl
1 špetka
vepřové maso
500 g

Postup přípravy:

Všechny suroviny nakrájíme na kousky, přidáme česnek a koření. Promícháme, rozdělíme na porce a zabalíme do alobalu. Pečeme v troubě asi 45 minut.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.8.2017 2:00| autor: martule82

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist