vanocka_3.jpg

Tradiční vánočka s rozinkami máčenými v rumu

Nejprve uděláme kvásek, necháme vykvasit. Pak přidáme zbývající ingredience, vypracujeme těsto a necháme vykynout cca 1 hodinu. Po vykynutí rozdělíme těsto na 2 poloviny. Z jedné poloviny 3 díly, z druhé poloviny 3 díly. Spodní vrstvu vánočky ze 3 velkých dílů, pak další...

Diskuze

4 komentáře

    j
    jankac

    Vánočka z obchodu mi lepšie chutí.

    l
    lucik21

    Domácí vánočka se musí umět

    l
    ladouch

    Vánočku mám moc ráda, ale dělá mě jí mamka, já jsem na to pletení levá.

    l
    lidka2

    Letos ji péct nebudu, nedávno jsem si koupila, abych se navnadila na svátky a jedla jsem ji několik dní, takže jsem přejedená. Škoda.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist