cocka-s-parkem.jpg

Tradiční smetanová čočka s párkem

Na oleji orestujeme cibuli s paprikou, podlijeme vývarem, přidáme čočku a koření, dolijeme vodou a uvaříme do měkka. Až je čočka měkká, zašleháme do ní smetanu rozmíchanou s hladkou moukou a povaříme. Podáváme s párkem. Foto zdroj: profimedia.cz

Diskuze

3 komentáře

    l
    ladouch

    Čočku dělám dost často, máme jí rádi.

    b
    bobina1

    Čočku dělám bez šlehačky.

    j
    jankac

    Stará dobrá a chutná čočka.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist