skubanky-s-makem_1.jpg

Tradiční škubánky s mákem

Ve slupce uvařené a očištěné brambory protlačíme, přidáme vejce, sůl a mouku, smícháme a vypracujeme hladké těsto. Z těsta tvarujeme tenké válečky, z kterých pak krájíme cca 3-4 cm dlouhé škubánky. Škubánky uvaříme ve vroucí slané vodě, když vyplavou, jsou hotové. Po uvaření necháme okapat,...

Diskuze

7 komentářů

    j
    jankac

    Škubánky s mákem je jednoduché a dobré jedlo.

    g
    glady

    škubánky s mákem jsou prostě klasika a to klasika velmi dobrá

    s
    stana1

    Škubánky taky nevyhledávám.

    l
    lucik21

    Škubánky s mákem moc nemusím

    l
    ladouch

    Škubánky můžu kdykoliv, ale já je dělám jinak nevařím je.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist