Tradiční rybí polévka

1. Hlavu, kostru a vnitřnosti opláchneme a dáme do vody. Osolíme a vaříme asi 1/2 hodiny. Vývar přecedíme. 2. Maso z kostry obereme a dáme zpět do vývaru. 3. Mezitím si osmažíme na másle nastrouhanou zeleninu a spolu s brokolicí a vnitřnostmi přidáme do vývaru a povaříme. 4....

Diskuze

2 komentáře

    m
    Marie1945

    Jak ryby jíme tak rybí polévku nedělám..aspoň mám co napravovat..

    h
    Hoja

    takéji vařím,je moc dobrá

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist