Tradiční rybí polévka

Suroviny

mrkev
2 ks
petržel
1 ks
celer
1/4 ks
brokolice
1/2 ks
sůl
zelená petrželka
muškátový květ
hlava z kapra, vnitřnosti, jikry
máslo
2 PL
hladká mouka
2 PL

Postup přípravy:

1. Hlavu, kostru a vnitřnosti opláchneme a dáme do vody. Osolíme a vaříme asi 1/2 hodiny. Vývar přecedíme.

2. Maso z kostry obereme a dáme zpět do vývaru.

3. Mezitím si osmažíme na másle nastrouhanou zeleninu a spolu s brokolicí a vnitřnostmi přidáme do vývaru a povaříme.

4. Dochutíme muškátovým květem, přidáme jíšku z másla a mouky a rybí polévka je hotová.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.12.2010 6:08| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist