kulajda.jpg

Tradiční domácí kulajda s houbami a koprem

Brambory a houby nakrájíme a dáme vařit do osolené vody, přidáme trochu kmínu. Jakmile jsou brambory měkké, přidáme smetanu, ve které jsme rozmíchali mouku a provaříme. Pak přidáme na drobno pokrájený kopr a za varu přidáváme pomalu rozmíchaná vejce. Dle chuti přidáme ocet...

Diskuze

7 komentářů

    s
    stendy

    Tradiční domácí kulajda s houbami a koprem – dobrá polévka.

    b
    bobina1

    Kulajdu moc nemusím.

    j
    jankac

    Výborná a sýta polievka.

    nova2

    Kulajda mě nikdy nechutnala.

    b
    bobina1

    To jsme dvě.

    s
    Stanislav Brázdil

    Taky kulajdu znám jinak a mám ji rád.

    l
    ladouch

    Kulajdu dělám rochu jinak, ale je moc dobrá.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist