toskansky-salat-352x198.jpg

Toskánský salát s mozzarellou a ančovičkami

Chléb nakrájíme na větší kostky. Připravíme vinaigrette z olivového oleje, octa, trochu pepře a soli. Kostky chleba namáčíme ve vinaigrettu a krátce na grilu opečeme dozlatova. Omytá rajčátka rozpůlíme, cibuli a okurku nakrájíme na kolečka, česnek rozetřeme, ančovičky a mozzarellu nakrájíme na menší kousky,...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist