Toasty se slaninou a vejcem

toasty-se-slaninou-a-vejcem-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

toastový chléb
8 plátků
uzený vepřový bok nakrájený na plátky
400 g
vejce
4 ks
olej
dle potřeby
sůl, mletý pepř
dle chuti
zelený salát
několik listů

Postup přípravy:

Plátky uzeného boku rozložíme na studený plech vyložený papírem na pečení, vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a upečeme dozlatova. Mezitím na pánvi s trochou oleje (nebo na suché teflonové pánvi) připravíme z vajec volská oka, lehce je osolíme a opepříme. Plátky toastového chleba opečeme v toasteru nebo nasucho v troubě dozlatova. Poklademe je opečeným uzeným bokem a volskými oky, ozdobíme listy salátu a ještě horké podáváme, doplněné hořčicí, kečupem, solí a pepřem, aby si každý mohl svůj toast dochutit.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.11.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist