Tiramisu po česku s kakaem
Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Pomazánková másla, šlehačku a cukr vyšleháme v krém. Dno nádoby vyložíme piškoty namočenými v kávě s rumem. Poklademe částí krému, poté opět přidáme piškoty. Postup ještě jednou zopakujeme a navrch uhladíme zbytek krému. Dáme do chladu na 24 hodin...
mám vyzkoušeno a je to vážně moc dobré , jen nedávám kávu !
Neznám nikoho, kdo by si s chutí nedal tento výborný moučník. Příprava nezabere moc času a výsledný efekt je vynikající. Dělám tento moučník velmi často, protože naše rodina na něj nedá dopustit…
Přesně takto dělám a je opravdu vynikající. A taky rychlý a ne moc drahý.
mám ráda, ale je doma jsem ho ještě nezkoušela, je to dost tučné ne??
Ježiš, já zbožňuju teramisu
Jojo, bez rumu by to nebylo ono, a když už, tak tam nalít alespoň velkého panáka 🙂