Tiramisu po česku s kakaem

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Pomazánková másla, šlehačku a cukr vyšleháme v krém. Dno nádoby vyložíme piškoty namočenými v kávě s rumem. Poklademe částí krému, poté opět přidáme piškoty. Postup ještě jednou zopakujeme a navrch uhladíme zbytek krému. Dáme do chladu na 24 hodin...

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    mám vyzkoušeno a je to vážně moc dobré , jen nedávám kávu !

    d
    Daimon

    Neznám nikoho, kdo by si s chutí nedal tento výborný moučník. Příprava nezabere moc času a výsledný efekt je vynikající. Dělám tento moučník velmi často, protože naše rodina na něj nedá dopustit…

    a
    agad

    Přesně takto dělám a je opravdu vynikající. A taky rychlý a ne moc drahý.

    p
    puntik

    mám ráda, ale je doma jsem ho ještě nezkoušela, je to dost tučné ne??

    l
    Lucie93

    Ježiš, já zbožňuju teramisu

    h
    Hantschi

    Jojo, bez rumu by to nebylo ono, a když už, tak tam nalít alespoň velkého panáka 🙂

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist