Tetesept Herbs & Oil Mučenka a pomeranč koupelová sůl s pečujícími oleji

Jedinečná přísada do koupele tetesept Herbs & Oils s dvoukomorovým balením, které kombinuje mořskou sůl a pečující olej. Vychutnejte si Mučenku a pomeranč. Produkt obsahuje zvlášť 60 g balení aromatické mořské soli a 15 ml balení vyživujícího oleje z jojoby, mandlí, švestek a bambuckého másla. Oba sáčky, se solí a olejem, můžete použít buď dohromady a užít si aromatickou koupel s hydratační olejovou složkou, nebo můžete do koupele použít pouze sáček s mořskou solí a po koupeli použít olejovou složku místo tělového mléka.

Náročný den v práci? Dopřejte si chvilku jen pro sebe, napusťte si horkou vanu a relaxujte s koupelovou kosmetikou tetesept! Neobsahuje minerální oleje, silikony, konzervanty. Produkt je veganský.

Hodnocení redakce

12.1.2017 10:00 | autor: Redakce

Tak tohle mě opravdu baví, vůně je neskutečná, líbí se mi použití oleje buď do koupele, nebo jako olej po koupání a s obojím jsem náramně spokojená. Sůl je příjemná a navozuje super pocit, po koupeli jsem krásně odpočinutá a plná elánu. Baví mě také praktické balení, které je na jedno použití. Za mě ano.

Hodnocení

Femina:
1 2 3 4 5
Čtenáři:
12345

Pro napsání rezence musíte být přihlášen/a.

Přihlašte se zde

Recenze od uživatelů

  • 17.9.2019 21:23 | denisitta

    Tetesept Herbs & Oil Mučenka a pomeranč koupelová sůl s pečujícími oleji - skvelý produkt do kúpeľa, ktorý môžete použiť spolu alebo si vyberiete svoju obľúbenú zložku a použijete ho aj na dva krát. Páči sa mi balenie na jedno použitie, ideálna dávka do jednej vane. Vôňa je nádherná, nevysušuje pokožku ani nedráždi intímne partie. Určite ešte vyskúšam rada aj ďalšie druhy. Odporúčam!

  • 27.7.2019 08:35 | prastenec

    Další z mých oblíbených značek do koupele. Krásná vůně, nevysušuje. Ráda od této značky nakupuji soli, nebo olejíčky, je to vždy skvělý relax - nevím, co bych si počala bez vany.

  • 19.7.2019 15:51 | stendy

    Tetesept Herbs & Oil Mučenka a pomeranč koupelová sůl s pečujícími oleji, příjemně vonní, tělo je hezky uvolněné a voňavé, rozhodně doporučuji.

  • 4.7.2019 20:32 | pepina

    Špatně se shání, zatím jsem tuto sůl neměla.

  • 12.6.2019 16:41 | stendy

    Tetesept Herbs & Oil Mučenka a pomeranč koupelová sůl s pečujícími oleji voní naprosto úžasně. Je to skvělý relax. Moje žena vždy o víkendu si napustí vanu s nějakou solí Tetesept a relaxuje..

  • 26.5.2019 12:36 | nova2

    Tetesept Herbs & Oil Mučenka a pomeranč koupelnová sůl s pečujícími oleji je pro mě výborným relaxačním přípravkem. Nádherně smyslně voní a dodává pocit klidu a pohody. Pokožku nevysušuje.

  • 3.3.2019 07:05 | stana1

    Tetesept Herbs & Oil Mučenka a pomeranč koupelová sůl s pečujícími oleji, příjemně vonní, tělo je hezky uvolněné a voňavé, rozhodně doporučuji.

  • 17.2.2019 13:26 | stendy

    Tetesept Herbs & Oil Mučenka a pomeranč koupelová sůl s pečujícími oleji voní naprosto úžasně. Je to skvělý relax. Moje žena vždy o víkendu si napustí vanu s nějakou solí Tetesept a relaxuje..

  • 30.7.2018 04:43 | bobina1

    Mám ráda voňavé soli i olejíčky, ale Tetesept Herbs & Oil Mučenka a pomeranč koupelová sůl s pečujícími oleji má nádhernou vůni a s ní je koupel doslova zážitek.

  • 20.5.2018 05:22 | stana1

    Tetesept Herbs & Oil Mučenka a pomeranč koupelová sůl s pečujícími oleji je skvělá.Všechny tyto koupelové soli Tetesept jsou velice příjemné,dobře se rozpouští a nádherně voní. Koupel je doslova požitek.

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist