Tetesept Herbs & Oil Divoká růže a levandule koupelová sůl s pečujícími oleji

Jedinečná přísada do koupele tetesept Herbs & Oils s dvoukomorovým balením, které kombinuje mořskou sůl a pečující olej. Vychutnejte si Divokou růži a levanduli. Produkt obsahuje zvlášť 60 g balení aromatické mořské soli a 15 ml balení vyživujícího oleje z jojoby, mandlí, švestek a bambuckého másla.

Oba sáčky, se solí a olejem, můžete použít buď dohromady a užít si aromatickou koupel s hydratační olejovou složkou, nebo můžete do koupele použít pouze sáček s mořskou solí a po koupeli použít olejovou složku místo tělového mléka.

Náročný den v práci? Dopřejte si chvilku jen pro sebe, napusťte si horkou vanu a relaxujte s koupelovou kosmetikou tetesept! Neobsahuje minerální oleje, silikony, konzervanty. Produkt je veganský.

Hodnocení redakce

6.2.2017 10:00 | autor: Redakce

Ano, tak tohle je něco naprosto fantastického, můžeš si vybrat, jestli chceš olejovou koupel nebo se solí, nebo obojí, navíc parádní vůně, která tě příjemně po náročném dni zrelaxuje. Balíček ideální na jedno použití, takže neřešíš, jestli se ti do něj nedostane voda, použiješ, vyhodíš. A navíc bez silikonů. Super.

Hodnocení

Femina:
1 2 3 4 5
Čtenáři:
12345

Pro napsání rezence musíte být přihlášen/a.

Přihlašte se zde

Recenze od uživatelů

  • 11.11.2019 10:41 | siraellen

    Tetesept Herbs & Oil Divoká růže a levandule koupelová sůl s pečujícími oleji velice kvalitní, hydratuje, vyhlazuje, velice dobře se rozpoustí, moc se mi líbí vůně, spokojenost

  • 22.10.2019 09:46 | nova2

    Tetesept Herbs&Oil Divoká růže a levandule - koupelová sůl s pečujícími oleji je výborným relaxačním přípravkem. Moc hezky smyslně voní , pokožku nevysušuje a ta je potom hebká a jemná.

  • 10.9.2019 21:20 | denisitta

    Tetesept Herbs & Oil Divoká růže a levandule koupelová sůl s pečujícími oleji - veľmi dobre vymyslené a navyše jednorazovka, ktorú použiješ a balenie jednoducho zahodíš. Všetko je dobre nadávkované. Pekne vonia, nevysušuje ani nedráždi. Odporúčam!

  • 30.7.2019 17:34 | stana1

    Tetesept Herbs&Oil Divoká růže a levandule - koupelová sůl s pečujícími oleji je výborným relaxačním přípravkem. Moc hezky smyslně voní, Pokožku nevysušuje a ta je potom hebká a jemná.

  • 19.7.2019 15:50 | stendy

    Tetesept Herbs & Oil Divoká růže a levandule koupelová sůl s pečujícími oleji je vynikající sůl do koupele.

  • 7.6.2019 07:33 | stana1

    Tetesept Herbs & Oil Divoká růže a levandule koupelová sůl s pečujícími oleji tuto přísadu do koupele doporučuji. Ve vaně s touto voňavou solí si krásně odpočinete.

  • 25.5.2019 09:01 | nova2

    Tetesept Herbs&Oil Divoká růže a levandule - koupelová sůl s pečujícími oleji je výborným relaxačním přípravkem. Moc hezky smyslně voní , pokožku nevysušuje a ta je potom hebká a jemná.

  • 12.5.2019 12:13 | stendy

    Po náročném dni není nic lepšího než koupel s Tetesept Herbs & Oil Divoká růže a levandule koupelová sůl s pečujícími oleji.

  • 7.4.2019 07:55 | petrac

    uvolňující koupel, která udělá z obyčejné vany relaxační chvilku. Praktické balení na jedno použití.

  • 17.3.2019 07:26 | pepina

    Mám moc ráda tyto koupelové balíčky. Nádherně voní,uvolní, no prostě opravdový balzám na duši.

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist