Tetesept Herbs & Oil Divoká růže a levandule koupelová sůl s pečujícími oleji

Jedinečná přísada do koupele tetesept Herbs & Oils s dvoukomorovým balením, které kombinuje mořskou sůl a pečující olej. Vychutnejte si Divokou růži a levanduli. Produkt obsahuje zvlášť 60 g balení aromatické mořské soli a 15 ml balení vyživujícího oleje z jojoby, mandlí, švestek a bambuckého másla.

Oba sáčky, se solí a olejem, můžete použít buď dohromady a užít si aromatickou koupel s hydratační olejovou složkou, nebo můžete do koupele použít pouze sáček s mořskou solí a po koupeli použít olejovou složku místo tělového mléka.

Náročný den v práci? Dopřejte si chvilku jen pro sebe, napusťte si horkou vanu a relaxujte s koupelovou kosmetikou tetesept! Neobsahuje minerální oleje, silikony, konzervanty. Produkt je veganský.

Cena

55.00 Kč

Hodnocení redakce

6.2.2017 10:00 | autor: Redakce

Ano, tak tohle je něco naprosto fantastického, můžeš si vybrat, jestli chceš olejovou koupel nebo se solí, nebo obojí, navíc parádní vůně, která tě příjemně po náročném dni zrelaxuje. Balíček ideální na jedno použití, takže neřešíš, jestli se ti do něj nedostane voda, použiješ, vyhodíš. A navíc bez silikonů. Super.

Hodnocení

Femina:
1 2 3 4 5
Čtenáři:
12345

Pro napsání rezence musíte být přihlášen/a.

Přihlašte se zde

Recenze od uživatelů

  • 30.9.2018 11:58 | stendy

    Po náročném dni není nic lepšího než koupel sTetesept Herbs & Oil Divoká růže a levandule koupelová sůl s pečujícími oleji.

  • 5.9.2018 06:16 | stana1

    Tetesept Herbs & Oil Divoká růže a levandule koupelová sůl s pečujícími oleji tuto přísadu do koupele doporučuji. Ve vaně s touto voňavou solí si krásně odpočinete.

  • 3.9.2018 06:42 | stana1

    Po náročném dni není nic lepšího než koupel sTetesept Herbs & Oil Divoká růže a levandule koupelová sůl s pečujícími oleji. Ve vaně s touto voňavou solí si dokonale odpočinu. Díky olejové složce, kterou také obsahuje není pokožka po koupeli vysušená.

  • 12.5.2018 05:37 | pepina

    Miluji různé soli a olejíčky do vany. Je to nádherný pocit uvolnění , po takové koupeji se cítí, jak znovuzrozená. Všem mohu jen doporučit.

  • 24.2.2018 08:44 | nova2

    Tetesept Herbs&Oil Divoká růže a levandule - koupelová sůl s pečujícími oleji je výborným relaxačním přípravkem. Moc hezky smyslně voní , pokožku nevysušuje a ta je potom hebká a jemná.

  • 9.7.2017 14:46 | bobina1

    etesept Herbs & Oil Divoká růže a levandule koupelovou sůl s pečujícími oleji mám moc ráda. Ve vaně s touto voňavou solí si na večer krásně odpočinu. Pak se mě i dobře usíná.

  • 8.5.2017 15:40 | stendy

    Koupel s Tetesept Herbs & Oil Divoká růže a levandule koupelová sůl s pečujícími oleji je skvělá . Ve vaně s touto voňavou solí si dokonale odpočinu. Díky oleji, který také obsahuje není pokožka po koupeli vysušená.

  • 19.4.2017 21:43 | jankac

    Tetesept Herbs & Oil Divoká růže a levandule koupelová sůl s pečujícími oleji sa mi podľa popisu a recenzií celkom páči. Ešte som ju nevšimla v drogérií, ale určite sa po nej poobzerám.

  • 14.4.2017 15:00 | sumka55

    Tetesept Herbs & Oil Divoká růže a levandule koupelová sůl s pečujícími oleji - tuhle přísadu jsem si oblíbila, když mám pohodový den tak ho završím právě takovou lázní s vůni a vůně levandule tu mám moc ráda moje tělo po takové lázni přímo ožije

  • 22.2.2017 17:38 | renca88

    Tetesept Herbs & Oil Divoká růže a levandule koupelová sůl s pečujícími oleji - Tuhle koupelovou sůl jsem si neoblíbila, protože mě vadí vůně soli. Ale cena je dobrá, určitě si ji někdo oblíbí, kdo má rád vůni levandule.

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist