testoviny-se-svestkovou-omackou-352x198.jpg

Těstoviny se švestkovou omáčkou

Rozpůlené vypeckované švestky zalijte vodou, přidejte cukr, skořici, uveďte do varu a krátce povařte. Přidejte perník, citronovou šťávu a trochu citronové kůry. Vařte do mírného zhoustnutí. Nakonec vmíchejte máslo, hrubě nasekané ořechy a krátce společně prohřejte. Mezitím uvařte těstoviny podle návodu, rozdělte...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist