Těstoviny se špenátem a ančovičkami

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Těstoviny dáme do většího množství vroucí osolené vody. Asi 3 minuty před koncem varu k nim přidáme omyté špenátové listy. Mezitím na hluboké pánvi rozehřejeme olivový olej, do něj dáme rozmačkané kapary a rozpůlené...

Diskuze

8 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Fusilli se špenátem a ančovičkami – těstoviny mohu na všechny způsoby !

    c
    chiappa

    velmi zajímavý recept, určitě jej někdy v budoucnu zkusím 🙂

    k
    krockovapavla

    Tak tento pokrm mi vůbec ale vůbec nezachutnal.

    x
    xxkouckaxx

    fusilli jsou asi nějaké těstoviny a ty já mám ráda !

    l
    ladouch

    Možná dobrý, ale nemáme rádi ančovičky.

    b
    Bobina1

    Chybí mi tam maso. Chlapům by doma chybělo.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist