testoviny-s-veprovymi-zebirky-352x198.jpg

Těstoviny s vepřovými žebírky v červené omáčce

Na zahřátém oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájený česnek, mrkev, řapíkatý celer necháme na nízkém plameni bublat asi 5 minut. Očištěná žebírka rozkrájíme, vhodíme do hrnce se zeleninou při střední teplotě asi 5 minut prohřejeme. Do hrnce přidáme loupaná rajčata...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist