testoviny-s-houbovou-omackou.jpg

Těstoviny s houbovou omáčkou a bazalkou

Cibuli nakrájíme a na oleji podusíme, pak přidáme nakrájené houby spolu se slaninou a osmahneme. Okořeníme, osolíme, přidáme hladkou mouku, promícháme a postupně přiléváme mléko. Za stálého míchání vaříme, až omáčka zhoustne. Uvaříme těstoviny dle návodu a pak smícháme s omáčkou.

Diskuze

6 komentářů

    veluna32

    Mohu místo hladké mouky použít celozrnnou mouku, nebo se změní konzistence/chuť?

    j
    jankac

    Těstoviny s houbovou omáčkou by som nikdy neodmietla.

    p
    patricia077

    Každopádně houby může vždy, takže i v případě těstovin nepohrdnu..

    l
    lucik21

    Těstoviny s houbovou omáčkou mám ráda, klidně i ze žampionů

    l
    ladouch

    To bych si dala, ale kde vzít ty houny, u nás letos skoro nic.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist