Těstoviny s ovocnou omáčkou

testoviny-s-ovocnou-omackou-1100x618.jpg Zdroj: profimedia.cz

Suroviny

ovoce
2 hrnky
citrónová šťáva z 1/2 citrónu
1/2 ks
cukr
dle chuti
škrobová moučka
1 PL
čerstvé vaječné široké nudle
400 g

Postup přípravy:

Do kastrolu dejte 2 hrnky drobného ovoce, větší kousky překrájejte (maliny, jahody, borůvky, třešně, višně, použít můžete i směs), zalijte je hrnkem vody a šťávou z 1/2 citrónu. Uveďte do varu, krátce povařte a oslaďte podle chuti. V trošce studené vody rozmíchejte lžíci škrobové moučky, nalijte ji k ovoci a krátce povařte. Mezitím dejte vařit podle návodu 400 g čerstvých vaječných širokých nudlí, uvařené sceďte, rozdělte na talíře a přelijte omáčkou.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.7.2022 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist