hraskovy-salat-352x198.jpg

Teplý hráškový salát s pošírovaným vejcem

Hrášek, mladý hrášek a chřest oblanšírujeme ve slané vodě a necháme odkapat. V naběračce v octové vodě pošírujeme 4 vejce. Do pánve se zahřátým olejem vložíme nakrájenou jarní cibulku (na větší kusy), blanšírovanou zeleninu a na malém plameni vše krátce osmahneme – zelenina nesmí...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist