svestkova-omacka_3.jpg

Teplá švestková omáčka s mandlemi

Mandle spaříme horkou vodou, pak je oloupeme a nasekáme na nudličky. Sušené švestky naložíme do rumu (nejlépe den předem). V hrnci rozpustíme máslo, přidáme hladkou mouku a vymícháme světlou jíšku, zředíme ji trochou studené vody a vyšleháme metličkou. Přidáme švestková povidla, rozinky, švestky...

Diskuze

1 komentář

    j
    jankac

    Určite výborná omáčka.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist