teleci-pecene-s-rozmarynem-352x198.jpg

Telecí pečeně s rozmarýnem a slaninou

Maso omyjte, osušte a vykostěte. Potřete ho podrceným rozmarýnem, česnekem, solí, pepřem, olejem a nechte chvíli rozležet. Pánev vytřete olejem, nechte rozpálit a opečte na ní maso ze všech stran. Přendejte ho do pekáčku, posypte ještě troškou rozmarýnu, pokryjte plátky slaniny, přidejte...

Diskuze

3 komentáře

    s
    sumka55

    taky dělám maso s rozmarýnem, ale vepřové nebo kuřecí, rozmarýn dodává kořeněnou chuť, telecí jsem nezkoušela

    b
    bobina1

    Telecí pečeně s rozmarýnem a slaninou je jistě delikatesa.

    nova2

    Telecí maso nemám moc ráda, tak snad ten rozmarýn a slanina mu dají výbornou chuť.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist