teleci-medajlonky.jpg

Telecí medailonky s chlebem

Maso nakrájíme na dva kousky po délce vlákna o šířce 2 až 3 cm, lehce naklepeme, osolíme, opepříme, lehce pokapeme vínem a necháme uležet 2-3 hodiny v chladničce. Pak obalíme v mouce a smažíme v malém množství horkého tuku na středním ohni a neustále obracíme, až bude...

Diskuze

8 komentářů

    g
    glady

    telecí už jsme neměli hodně dlouho, měli bychom to napravit

    m
    martinnatr

    telecí moc nevařím, tohle bych vyzkoušela

    e
    Elisa19

    Já vlastně z telecího masa ještě nikdy nic nepřipravovala, tak proč nevyzkoušet zrovna tento recept.

    l
    ladouch

    Telecí už jsem hodně dlouho nedělala, ale je moc dobré.

    l
    lidka2

    Fotka je úžasná, ale bohužel telecí maso nekupujeme kvůli ceně.

    v
    viki11

    Jemné telecí maso je velice chutné. Telecí medailónky na víně jsou chuťovka.

    l
    lucik21

    telecí medailonky na víně vypadají dobře, hned bych si dala

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist