Telecí medailonky s chlebem
Maso nakrájíme na dva kousky po délce vlákna o šířce 2 až 3 cm, lehce naklepeme, osolíme, opepříme, lehce pokapeme vínem a necháme uležet 2-3 hodiny v chladničce. Pak obalíme v mouce a smažíme v malém množství horkého tuku na středním ohni a neustále obracíme, až bude...
telecí už jsme neměli hodně dlouho, měli bychom to napravit
telecí moc nevařím, tohle bych vyzkoušela
Já vlastně z telecího masa ještě nikdy nic nepřipravovala, tak proč nevyzkoušet zrovna tento recept.
Telecí už jsem hodně dlouho nedělala, ale je moc dobré.
Fotka je úžasná, ale bohužel telecí maso nekupujeme kvůli ceně.
Jemné telecí maso je velice chutné. Telecí medailónky na víně jsou chuťovka.
telecí medailonky na víně vypadají dobře, hned bych si dala