teleci-medajlonky-352x198.jpg

Telecí medailonky s chlebem

Maso nakrájíme na dva kousky po délce vlákna o šířce 2 až 3 cm, lehce naklepeme, osolíme, opepříme, lehce pokapeme vínem a necháme uležet 2-3 hodiny v chladničce. Pak obalíme v mouce a smažíme v malém množství horkého tuku na středním ohni a neustále obracíme, až bude...

Diskuze

8 komentářů

    g
    glady

    telecí už jsme neměli hodně dlouho, měli bychom to napravit

    m
    martinnatr

    telecí moc nevařím, tohle bych vyzkoušela

    e
    Elisa19

    Já vlastně z telecího masa ještě nikdy nic nepřipravovala, tak proč nevyzkoušet zrovna tento recept.

    l
    ladouch

    Telecí už jsem hodně dlouho nedělala, ale je moc dobré.

    l
    lidka2

    Fotka je úžasná, ale bohužel telecí maso nekupujeme kvůli ceně.

    v
    viki11

    Jemné telecí maso je velice chutné. Telecí medailónky na víně jsou chuťovka.

    l
    lucik21

    telecí medailonky na víně vypadají dobře, hned bych si dala

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist